Sesongåpner med seier i Poweradecup.

Postet av Frisk Asker AIL, IF - Ishockey den 22. Aug 2016

Tradisjon tro starter 2002 sesongen med deltagelse i Poweradecup på Lørenskog og for 3 året på rad kunne gutta reise hjem med den største pokalen.

Det var en liten cup i år med kun 4 deltagene lag. I Grunnspillet møtte alle hverandre der våre gutter fikk 2 seiere og 1 uavgjort. Kampen som endte likt i målprotokollen var mot Vålerenga der gutta lå under 1-3 til det gjensto 2 minutter av kampen. De klarer og putte 2 mål med 1 spiller mindre på isen. Alle gutta husker nok det sure tapet under semifinalen i Norway supercup så det var uaktuelt og tape for VIF 2 matcher på rad.

Semifinalen vant gutta 5-1 mot Vålerenga mens Lørenskog ble slått 7-2 i finalen.

En fin start på sesongen der gutta med totalt 71 utvisnings minutter fikk trent godt på å spille i undertall.

Totalt ble det sonet 205 minutter på 10 kamper fordelt på 4 lag. Det er nok mange som har en jobb å gjøre før de er i rute.

Vi gratulerer med cupseier og gleder oss til fortsetelsen.